Donkersloot Koudetechniek

Donkersloot Koudetechniek is eind 2008 opgericht en heeft zo’n 25 jaar ervaring in het onderhoud, reparatie, verkoop/verhuur van reefers van verschillende types (Carrier, Thermo King, Daikin en Mitshubishi).

Reefers zijn containers met een koelmotor en worden voor allerlei doeleinden gebruikt, variërend voorlading van -20 tot +20.

U kunt hierbij denken aan extra opslag voor gekoelde waren of bijv. voor de catering tijdens een evenementen. Onze klanten zijn slagers en bakkers tijdens feestdagen of verbouwingen, maar ook bijv. zorginstellingen.

Behalve aan reefers kunnen wij ook aan “droge”containers speciale aanpassingen doen, denk hierbij aan containers omgebouwd tot werkplaats of magazijn.

De meeste van onze reparatie-activiteiten vinden plaats in de Rotterdamse haven waar de containeroverslagbedrijven zich bevinden.

Het is voor ons echter geen probleem om overal in het land technische storingen op te lossen. Wij gaan dan ter plaatse kijken wat het probleem is en hoe we het op de snelste en meest economische manier kunnen oplossen.

Ook in het weekend en tijdens feestdagen is er altijd iemand stand-by om storingen te verhelpen.

Wij zijn uiteraard F-gassen-gecertificeerd en volgen regelmatig bij- en nascholingen om onze kennis up-to-date te houden.

Omdat wij tevens kleinschalig opereren kunnen we de prijzen laag houden maar is tegelijkertijd onze service groot.

U hoeft bij ons geen dagen of zelfs weken te wachten, storingen worden zo snel mogelijk verholpen.

Ook kunnen wij u service aanbieden m.b.t. de generatorsets.

Designed by KIRI-design©